незалежний спостерігач

Ібрагім Сулейманов про Крим, Херсон та історичну пам’ять

Кілька місяців тому, ми в нашій редакції зустрілися із паном Ібрагімом Сулеймановим. Результатом зустрічі стало інтерв’ю: Ібрагім Сулейменов: в Україні завершується підготовка унікального календаря пам'ятник дат кримськотатарського народу.
Сьогодні ми продовжили розмову на актуальні теми Великої Війни, долі Криму та кримських татар, Херсонщини та історії.
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » В рамках ХерсON ФЕСТ відбудеться конкурс безпородних собак

В рамках ХерсON ФЕСТ відбудеться конкурс безпородних собак

Громадська організація «Об'єднання «МИ-ХЕРСОНЦІ» організовує фестиваль-виставку безпородних собак «Кубок Барбоса» і запрошує для участі власників разом зі своїми незрівнянними собаками.

Фестиваль пройде 28 травня в рамках ХерсON ФЕСТ на території набережної Херсона (перехрестя Дніпра та проспекту Ушакова) з 12:00 до 15:00.

У конкурсі можуть взяти участь усі бажаючі, у кого є безпородна собака. Для участі у фестивалі немає необхідності володіти якимись навичками дресирування або особливими вміннями. Все, що потрібно, це Ваша харизма. На фестивалі учасників разом з їхніми господарями чекають розважальні та спортивні конкурси, подарунки.

Участь у конкурсі вимагає попередньої реєстрації за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1hSV05kKu904HcAN9lR-aAf0ezRaawRkhuPtfKMYmvpY/edit

Крім спортивно-розважальних конкурсів, господарі можуть підготуватися заздалегідь і прийти на фестиваль із «домашнім завданням».

У фестивалі учасники можуть виступити в категоріях:

• «Моя талановита собака»

• «DOG FASHION»

• «Юний хендлер»

• «Як дві краплі води»

Також Вас чекають приємні сюрпризи і багато цікавого!

Подробиці можна дізнатися за телефоном: 0996547576 (Жукова Марина, координатор проекту)

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica