незалежний спостерігач

Херсон зібрав Форум громадських організацій в день спонтанності

16 березня в Херсоні відбувся Форум громадських організацій, в день, коли «Все, що ти робиш – правильно!» Також в цей день відзначають День без селфі, День спонтанності, День свободи інформації  і День кольорових олівців. Також в цей день у 2014 році відбувся незаконний референдум у Криму, організований російськими окупантами, а в 2022 році в цей день росія скинула надпотужну бомбу на Драматичний театр у центрі Маріуполя. Знаменитий видався деньок! 
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Політика » И снова о зеленке. Справедливость или хулиганство?

И снова о зеленке. Справедливость или хулиганство?

Такие впечатления  о вчерашнем дне остались у активистки херсонского Майдана Анжелы Литвиненко: «Ранок пройшов чудово! Херсонці Добкіну не дали навіть вийти з літака. Першим весняне привітання отримав Костяк . Його «привітали» зеленкою та яйцями. Після цього він закрився з охороною в приміщенні аеропорту і не виходив, поки люди не розійшлися.  Але основна увага херсонців, представників херсонського Майдану, Автомайдану, самооборони, правого сектору, громадськості була прикута до літака, на якому прилетів Добкін. Люди зорганізувалися, перекрили летовище, виїзди з аеропорту і летовища. Було наготовлено значну кількість яєць і зеленки. Херсонські «пасочки» чекали терпляче, але не дочекалися. Літак розвернули на іншу полосу і Добкін, так і не торкнувшись ногами херсонської  землі, полетів геть. Сьогодні ще раз відчула велику радість не просто від чудової весняної погоди,  заслуженій «зелені» Костяка, а й головне – від того, які в нас дружні і чудові херсонці! Ми можемо мислити в різних випадках по різному, але в головному – вимогах до порядку, справедливості, відповідальності влади перед народом  - ми єдині. Слава Україні! Слава херсонцям».

В другом свете видит произошедшее голова ХОО КВУ Дементий Белый.

«Только что узнал про мерзский случай на встрече кандидата в Президенты Михаила Добкина: облили чересчур активные и ретивые идиоты (другого определения не могу подобрать) журналистку Дарью Морскую и экс-губернатора регионала Николая Костяка зеленкой.

Это во-первых подло. Во-вторых, это хулиганство. В-третьих, так не должны поступать активисты Майдана. Люди, сохраняйте свои человеческие лица! Не занимайтесь безнаказанным скотством! Грязи и так довольно в нашей стране.

Призываю руководителя Батькивщины Владимир Миколаенко осудить и отмеживаться от этих случаев хулиганства. Руководитель Самообороны Денис Лошкарев: проведите расследование и выявите хулиганов! Если это Ваши люди, как уже об этом говорят - таким людям не может быть места в рядах Самообороны, так как нападения на участников мирных политических акций и на журналистов могут совершать обычные гопники» - написал Дементий белый на совей страничке в Фейсбуке.

Отметим, что закон Украины подразумевает равенство всех кандидатов на пост президента Украины и свободу предвыборной агитации.

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica