незалежний спостерігач

Херсон зібрав Форум громадських організацій в день спонтанності

16 березня в Херсоні відбувся Форум громадських організацій, в день, коли «Все, що ти робиш – правильно!» Також в цей день відзначають День без селфі, День спонтанності, День свободи інформації  і День кольорових олівців. Також в цей день у 2014 році відбувся незаконний референдум у Криму, організований російськими окупантами, а в 2022 році в цей день росія скинула надпотужну бомбу на Драматичний театр у центрі Маріуполя. Знаменитий видався деньок! 
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » Андрей Гордеев начнет работу с открытой пресс-конференции

Андрей Гордеев начнет работу с открытой пресс-конференции

Сегодня в первый день своей работы новый глава Херсонской облгосадминистрации Андрей Гордеев объявил о проведении большой пресс-конференции. Она начнется в 14-00. Как объявили в пресс-службе, что на эту пресс-конференцию аккредитация не понадобится. 

О своих первых шагах Андрей Гордеев написал в Фейсбуке. Его рабочий день, а также рабочий день всех служащих начнется в 7-30, а не в 8-00. Причина - у главы облгосадминистрации впереди много работы. А в 14-00 для журналистов и представителей общественности - пресс-конференция, на который новый губернатор пообещал ответить на ве вопросы. Мы надеемся, что на все вопросы он будет отвечать на всех пресс-конференциях, которые будут проводиться регулярно.

А вот и прямая речь губернатора (мы цитируем пост в Фейсбуке Андрея Гордеева):

"Дорогі друзі. Сьогодні Президент України Петро Порошенко підписав Указ про призначення мене головою Херсонської обласної державної адміністрації.
Дякую вам за привітання та надії, які ви на мене покладаєте. Я усвідомлюю усю глибину відповідальності: не лише перед Президентом, а й перед усіма земляками.

Область сьогодні потребує рішучих дій влади. Про своє бачення пріоритетів розвитку Херсонщини я говорив у своєму виступі перед Президентом України, громадськістю, народними депутатами, керівниками обласних закладів та журналістами.

Знаю, що в багатьох з вас є запитання до мене. Тому завтра, у п'ятницю, 29 квітня, запрошую усіх на свою першу прес-конференцію у статусі голови Херсонської обласної державної адміністрації. Запрошую не лише журналістів, а й представників громадськості. Прес-конференція відбудеться в приміщенні Херсонської ОДА о 14:00.

Обіцяю відповісти завтра на всі ваші запитання.

Ще раз дякую за довіру. Попереду багато роботи. Завтра починаємо робочий день з наради о 7:30"

Автор: Вадим Бережной

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica