незалежний спостерігач

Херсон зібрав Форум громадських організацій в день спонтанності

16 березня в Херсоні відбувся Форум громадських організацій, в день, коли «Все, що ти робиш – правильно!» Також в цей день відзначають День без селфі, День спонтанності, День свободи інформації  і День кольорових олівців. Також в цей день у 2014 році відбувся незаконний референдум у Криму, організований російськими окупантами, а в 2022 році в цей день росія скинула надпотужну бомбу на Драматичний театр у центрі Маріуполя. Знаменитий видався деньок! 
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » У Кочубеївській ОТГ запрацював Центр надання безоплатної первинної правової допомоги

У Кочубеївській ОТГ запрацював Центр надання безоплатної первинної правової допомоги

У Кочубеївській ОТГ започаткував свою роботу Центр із надання безоплатної первинної правової допомоги населенню - філіал херсонського офісу Мережі правового розвитку, що діє на базі ХОО КВУ.

16 січня представник херсонського офісу МПР Олександр Мошнягул підписав Меморандум з головою Кочубеївської ОТГ Іваном Дударем – про відкриття в громаді центру з надання безоплатної правової допомоги.

Підписанти Меморандуму вирішили об’єднання зусилля для організації спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня поінформованості осіб, що перебувають під юрисдикцією України, щодо захисту своїх прав, зокрема права на безоплатну правову допомогу шляхом проведення конференцій, семінарів, круглих столів, зустрічей та інших заходів, розміщення друкованої продукції та інформації в Інтернет ресурсах.

Графік роботи центру: Вівторок та четвер з 9.00 до 16.00, приміщення адмінбудівлі Кочубеївської ОТГ. Попередній запис за телефоном: 0981157285.

Нагадаємо, що й раніше Кочубеївській ОТГ правову допомогу надавав юрист херсонського Ресурсного центру з розвитку місцевої демократії.

Даний проект здійснюється за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica