незалежний спостерігач

Ібрагім Сулейманов про Крим, Херсон та історичну пам’ять

Кілька місяців тому, ми в нашій редакції зустрілися із паном Ібрагімом Сулеймановим. Результатом зустрічі стало інтерв’ю: Ібрагім Сулейменов: в Україні завершується підготовка унікального календаря пам'ятник дат кримськотатарського народу.
Сьогодні ми продовжили розмову на актуальні теми Великої Війни, долі Криму та кримських татар, Херсонщини та історії.
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » Представниці ЛГБТ-спільноти вирішили поговорити із партіями про вибори

Представниці ЛГБТ-спільноти вирішили поговорити із партіями про вибори

Представниці ЛГБТ-спільноти вирішили провести передвиборчі оглядини херсонських осередків політичних партій та запрошують для публічної розмови лідерів та активістів місцевих партійних осередків. Мета оглядин - вирішити які з політичних партій треба підтримувати на дострокових виборах.
Свою пропозицію представниці ЛГБТ виклали у відкритому зверненні, яке розповсюдила БО "Інша". Друкуємо текст цього звернення:

Звернення до осередків політичних партій, що представлені у м. Херсон

Шановні представники політичних сил, які прийматимуть участь у цьогорічних виборах!

Запрошуємо вас на відкриту дискусію з представниками ЛГБТКІ та їх союзниками - це ваші потенційні виборці, члени і членкині партій та громадяни/-ки з активною соціальною-політичною позицією.

На зустрічі, яку для вас організує БО «Інша», ви та ваші однопартійці зможете розповісти про свої загальні стратегії, та стратегії щодо прав ЛГБТКІ вашим потенційним виборцям. Пояснити активним громадянам та громадянкам,чому саме вашій партії необхідно надати перевагу.
5% виборців України можуть належати до ЛГБТІ-спільноти -  5% виборців України можуть бути саме вашими виборцями!
В Україні налічується понад 35 млн виборців. 1 750 000 із нихможуть належати до ЛГБТІ-спільноти. Партія будь-якого ідеологічного спрямування має представляти інтереси усіх своїх прихильників — незалежно від їхньої сексуальної орієнтації чи ґендерної ідентичності. А ЛГБТКІ люди та їх союзники можуть бути активними учасниками та учасницями партійного життя та саме вашим електоратом.

Як що ви бажаєте домовитись про зустріч представників вашої політичної сили з ЛГБТ виборцями, обравши для цього дату та час, пишіть за адресою: b.o.inasha@gmail.com

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica