незалежний спостерігач

Херсон зібрав Форум громадських організацій в день спонтанності

16 березня в Херсоні відбувся Форум громадських організацій, в день, коли «Все, що ти робиш – правильно!» Також в цей день відзначають День без селфі, День спонтанності, День свободи інформації  і День кольорових олівців. Також в цей день у 2014 році відбувся незаконний референдум у Криму, організований російськими окупантами, а в 2022 році в цей день росія скинула надпотужну бомбу на Драматичний театр у центрі Маріуполя. Знаменитий видався деньок! 
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » Колишній керівник Новокаховського осередку "ЄС" звинуватив Сергія Хланя у порушенні статуту

Колишній керівник Новокаховського осередку "ЄС" звинуватив Сергія Хланя у порушенні статуту

Колишній керівник Новокаховського осередку "Європейської солідарності" Віталій Перетятько розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці заяву про те, що голова обласної організації "ЄС" порушив партійний Статут при призначенні нового керівника Каховського осередку. Деталей порушення він не розкрив.
"Офіційно заявляю,  що мене тихо, дуже тихо, «прибрав» з партії її новий очільник. Причина - за «дискредитацію» з приводу нового адмінустрою))!!! Більше того, новий очільник ЄС ще й ініціював ліквідацію Новокаховського партійного осередку і, наскільки мені відомо, в супереч Статуту Партії – призначив  нового керівника. Хоча керівника мали б переобрати члени Новокаховської міської організації Партії. До речі, нова керівник вже встигла відсвяткувати своє призначення в ресторані з представниками ОПЗЖ. Ну, а що ж тут такого?))
Я шість років гідно відпрацював на нашу громаду, завжди відстоюючи Державні інтереси, які будувались на демократичних засадах та Європейських цінностях.
Дякую кожному, хто був поряд, хто підтримував в боротьбі за українські цінності...  не звертаючи уваги на "запльовані спини".
Ми, ті що 6 років будували Партію, були її засновниками, довіреними особами Петра Порошенка і ті, хто долучився до його команди пізніше, не можемо промовчати і не сказати правду нашим прихильникам. На жаль, сьогодні в цій партії не лишилося жодних ідей або принципів - це лише бізнес-проект. Під брендом «Європейської Солідарності» до влади будуть проводити тих, хто може забезпечити собі прохідне місце".

Як відомо, в липні цього року відбулася обласна партійна конференція "ЄС", яка припинила повноваження голови обласного осередку "ЄС" Сергія Хланя. Пізніше, Рада партії виявила грубі порушення процедури при проведенні партійної конференції та виключила порушників Статуту з партії. Пізніше, у зв'язку із реорганізацією партійної структури, частина осередків була ліквідована, замість них створені нові районні організації, у тому числі Каховська районна організація партії "ЄС".


Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica