незалежний спостерігач

Херсон зібрав Форум громадських організацій в день спонтанності

16 березня в Херсоні відбувся Форум громадських організацій, в день, коли «Все, що ти робиш – правильно!» Також в цей день відзначають День без селфі, День спонтанності, День свободи інформації  і День кольорових олівців. Також в цей день у 2014 році відбувся незаконний референдум у Криму, організований російськими окупантами, а в 2022 році в цей день росія скинула надпотужну бомбу на Драматичний театр у центрі Маріуполя. Знаменитий видався деньок! 
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » Херсонцы организовали флешмоб против подорожания проезда в маршрутках

Херсонцы организовали флешмоб против подорожания проезда в маршрутках

В социальных сетях Херсона ширится флешмоб, в ходе которого херсонцы призывают городского голову Владимира Васильевича Миколаенко не подписывать повышение тарифа до 5 гривен, пока не будут предоставлены прозрачные и четкие обоснования повышению платы за проезд и пока не будет повышено качество работы транспорта.

Вот текст пояснения:

Акція #ВолодяНеПідписуй

Громадяни міста Херсон! Підтримайте звернення до Херсонського міського голови В.В.Миколаєнко з проханням НЕ ПІДПИСУВАТИ рішення про підвищення тарифів на громадський транспорт! Покажемо що нас багато!

Опублікуйте своє фото чи відео і текст з хештегом #ВолодяНеПідписуй і відмітьте сторінку В.В.Миколаєнко:

«Я (ПІБ), мешканець міста Херсон. Володимир Васильович! Не підписуйте рішення про підвищення тарифів до отримання чесного та відкритого обґрунтування необхідної ціни! Будьте з громадою!»

Ситуація із затвердженням «5 грн» на проїзд наступна.

Перший заступник мера Ігор Козаков повідомив, що збираються підписи членів міського виконавчого комітету за рішення про підвищення тарифів на міський громадський транспорт. Перед тим, як рішення вступить в силу, його має затвердити міський голова Володимир Миколаєнко.

Наразі створена робоча група у складі представників міської влади, перевізників та громадськості, метою якої є знаходження консенсусу в питанні тарифів на міський транспорт. У зв’язку з відсутністю адекватного та відкритого обґрунтування підвищення ціни проїзд (в якому мають бути розрахунки чому саме «5 грн»), ми звертаємось до Херсонського міського голови з проханням НЕ ПІДПИСУВАТИ рішення виконкому до отримання чесного обґрунтування підвищення тарифу та висновків робочої групи.

#ВолодяНеПідписуй #не_подписывай #непiдписуй

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica