незалежний спостерігач

Херсон зібрав Форум громадських організацій в день спонтанності

16 березня в Херсоні відбувся Форум громадських організацій, в день, коли «Все, що ти робиш – правильно!» Також в цей день відзначають День без селфі, День спонтанності, День свободи інформації  і День кольорових олівців. Також в цей день у 2014 році відбувся незаконний референдум у Криму, організований російськими окупантами, а в 2022 році в цей день росія скинула надпотужну бомбу на Драматичний театр у центрі Маріуполя. Знаменитий видався деньок! 
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » Новий графік роботи Херсонського офісу Мережі правового розвитку

Новий графік роботи Херсонського офісу Мережі правового розвитку

Затверджено новий графік роботи Херсонського  офісу Мережі правового розвитку. Відтепер спеціалісти прийматимуть херсонців у понеділок та середу з 09.00 до 17.00 (обідня перерва з 12.00 до 13.00).


Попередній запис за телефоном: 099 468 3848


Офіс знаходиться за адресою: вул. Бориса Мозолевського (колишня Фрунзе), будинок 2, офіс 6.


Юрист консультуватиме з питань взаємодії з виконавчими органами, органами місцевого самоврядування, комунальними службами та підприємствами, які надають послуги населенню, та питань захисту прав військовослужбовців.


Довідка.Первинна правова допомога включає такі види правових послуг:


· надання правової інформації;


· надання консультацій і роз’яснень з правових питань;


· складання заяв, скарг та інших документів правового характеру (крім документів процесуального характеру;


· надання витягів із законодавства;


· надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації.


Херсонський офіс Мережі правового розвитку не складає процесуальні документи, не представляє інтереси відвідувачів у суді та інших державних органах. За потреби у наданні безоплатної вторинної правової допомоги особу перенаправляють до партнерів організації.


Херсонський офіс Мережі правового розвитку працює на базіГО «Інформаційний Ресурсний Центр «Правовий простір». Безоплатна первинна права допомога надається за ініціативою Херсонської міської влади та ГО Інформаційний ресурсний центр «Правовий простір» в межах проекту «Організація сталої системи безоплатної первинної правової допомоги в місті Херсоні» за підтримкиМіжнародного фонду «Відродження».

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica