незалежний спостерігач

Ібрагім Сулейманов про Крим, Херсон та історичну пам’ять

Кілька місяців тому, ми в нашій редакції зустрілися із паном Ібрагімом Сулеймановим. Результатом зустрічі стало інтерв’ю: Ібрагім Сулейменов: в Україні завершується підготовка унікального календаря пам'ятник дат кримськотатарського народу.
Сьогодні ми продовжили розмову на актуальні теми Великої Війни, долі Криму та кримських татар, Херсонщини та історії.
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » Й знову про тролейбуси: міська влада переплачує Херсонелектротрансу думка активістки

Й знову про тролейбуси: міська влада переплачує Херсонелектротрансу думка активістки

Представники громадськості висловлюють сумніви у розмірах компенсації, які вимагає керівництво "Херсонелектротрансу" за пільговий проїзд у Херсоні.
Так, член громадської ради при Херсонської міської ради Євгенія Вірлич навела наступні розрахунки: "Голова КП Херсонелектротранс на сесії заявив, що в місті 150 тис. жителів-пільговиків. Півміста, до речі. При цьому, з його слів на сьогоднішній день 19 млн. грн. - це компенсація пільгового проїзду з бюджету. Тобто 19 млн. за півроку = 3 166 666,67 грн. на місяць = 105 555,56 грн. на день. Якщо розділити 105 555,56 на 2,50 грн. (вартість проїзду), то ми отримаємо 42 222 особи на день, яких перевозить Херсонелектротранс на пільгових умовах. Сім маршрутів.
Сьогодні я на лінії побачила 26 машин. Хай навіть 30 в середньому, тобто десь 1407 пільговика перевозить кожна машина на день?"
Нагадаємо, що 7 липня сесія Херсонської міської ради не відбулася у зв'язку з тим, що депутати не змогли узгодити порядок денний, в результаті херсонські тролейбусники не змогли отримати кошти за пільговий проїзд, якіі вони мають отримувати по закону.

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica