незалежний спостерігач

Херсон зібрав Форум громадських організацій в день спонтанності

16 березня в Херсоні відбувся Форум громадських організацій, в день, коли «Все, що ти робиш – правильно!» Також в цей день відзначають День без селфі, День спонтанності, День свободи інформації  і День кольорових олівців. Також в цей день у 2014 році відбувся незаконний референдум у Криму, організований російськими окупантами, а в 2022 році в цей день росія скинула надпотужну бомбу на Драматичний театр у центрі Маріуполя. Знаменитий видався деньок! 
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » Колишні активісти партії "Пора" створили громадську організацію

Колишні активісти партії "Пора" створили громадську організацію

Колишні активісти обласної організації Громадянської партії "Пора" створили організацію "Громадянський вчинок". Про це "Політичній Херсонщини" повідомив  голова організації Андрій Цивільський.

Організація була створена у березні 2008 року. Основна мета її діяльності сприяння покращенню життя людей, реалізація та захист громадянських, політичних, економічних, соціальних, культурних, інформаційних й інших прав та законних інтересів своїх членів; розбудова громадянського суспільства та правової держави.
Головою правління організації одноголосно було вибрано Цивільського Андрія – колишнього керівника обласної організації Громадянська партія «Пора».
«Раніше, коли ми були зв’язані вертикальною партійною дисципліною з Києва, а також певним політичним кольором, було дуже важко проводити політику на місцях. Зараз у нас набагато розширилися можливості для захисту прав та законних інтересів наших членів, а також для прямої дії для покращенню життя людей у нашому регіоні…» - заявив на першому установчому зборі обраний голова.


Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica