незалежний спостерігач

Херсон зібрав Форум громадських організацій в день спонтанності

16 березня в Херсоні відбувся Форум громадських організацій, в день, коли «Все, що ти робиш – правильно!» Також в цей день відзначають День без селфі, День спонтанності, День свободи інформації  і День кольорових олівців. Також в цей день у 2014 році відбувся незаконний референдум у Криму, організований російськими окупантами, а в 2022 році в цей день росія скинула надпотужну бомбу на Драматичний театр у центрі Маріуполя. Знаменитий видався деньок! 
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Суспільство » Презентація Стратегії розвитку АРР Херсонщини на 2024-2026 роки

Презентація Стратегії розвитку АРР Херсонщини на 2024-2026 роки

До відновлення своєї діяльності Агенція підійшла ґрунтовно, тож першочерговим завданням було розробити низку інституційних документів — стратегію, фандрейзинговий і комунікаційний плани, внутрішні політики. Все це необхідно для окреслення напрямків подальшої роботи, визначення пріоритетних завдань.
18 квітня проєкти цих документів було презентовано стейкхолдерам Агенції — громадам, підприємцям, ініціативним групам регіону. У ході презентації директорка АРР Аліна Кузьміна зазначила, що стратегія установи опирається на стратегічні документи Херсонської області та напрацювання стратегічних сесій, які відбулися у лютому.
«Ми розуміємо, що не можемо працювати з усіма викликами і проблемами, які наразі має Херсонщина. Але частину з них Агенція здатна взяти на себе. Наприклад, відновлення роботи ЦНАПів, допомогу підприємцям у матеріально-технічному забезпеченні, написання грантів громадам, ГО, бізнесу для їх розвитку», — сказала Аліна Кузьміна.
 На презентації також розглянули основні напрямки і види діяльності АРР; конкретні послуги, які може надавати Агенція; основні шляхи залучення коштів у регіон (фандрейзинговий план); мету, канали і цільові групи комунікації Агенції (комунікаційний план). 
 «Звертайтесь з будь-якими питаннями і пропозиціями. Ми відкриті до співпраці!» — підсумувала директорка АРР наприкінці заходу.

Проєкт «Інституційна підтримка Агенції регіонального розвитку «Офіс євроінтеграції» Херсонської області» імплементує ГО «Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад» за фінансової підтримки уряду Німеччини в межах проєкту «Сприяння економічній участі вразливих груп населення, включно з внутрішньо-переміщеними особами, в Україні», який виконує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica