незалежний спостерігач

Херсон зібрав Форум громадських організацій в день спонтанності

16 березня в Херсоні відбувся Форум громадських організацій, в день, коли «Все, що ти робиш – правильно!» Також в цей день відзначають День без селфі, День спонтанності, День свободи інформації  і День кольорових олівців. Також в цей день у 2014 році відбувся незаконний референдум у Криму, організований російськими окупантами, а в 2022 році в цей день росія скинула надпотужну бомбу на Драматичний театр у центрі Маріуполя. Знаменитий видався деньок! 
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » У День місцевого самоврядування члени Громадської ради отримали подяки

У День місцевого самоврядування члени Громадської ради отримали подяки

У день місцевого самоврядування херсонський міський голова Володимир Миколаєнко відзначив подяками членів громадської ради.

Під час час урочистостей в театрі ім.Куліша 7 грудня Володимир Миколаєнко вручив подяку голові Громадської ради Олександру Мошнягулу та членам ГР Вірі Задніпряній, Анатолію Скороходу, Артему Чайковському, Катерині Пономаренко.    Мер дякує громадським активістам за активну громадську діяльність, сприяння налагодженню ефективної взаємодії громадських організацій та органів місцевого самоврядування щодо вирішення питань соціально-економічного, культурного розвитку міста та забезпечення освітньо-культурних, соціальних й інформаційних потреб нацменшин, збереження історико-культурної спадщини.

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica