незалежний спостерігач

Ібрагім Сулейманов про Крим, Херсон та історичну пам’ять

Кілька місяців тому, ми в нашій редакції зустрілися із паном Ібрагімом Сулеймановим. Результатом зустрічі стало інтерв’ю: Ібрагім Сулейменов: в Україні завершується підготовка унікального календаря пам'ятник дат кримськотатарського народу.
Сьогодні ми продовжили розмову на актуальні теми Великої Війни, долі Криму та кримських татар, Херсонщини та історії.
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » Відома громадська активістка відмовилася стати губернатором

Відома громадська активістка відмовилася стати губернатором

Оксана Глєбушкіна, відома громадська діячка, одна із керівниць авторитетної організації "Нова генерація", повідомила в мережі про несподіване запрошення від команда новообраного Президента очолити посаду голови облдержадміністрації. Пані Оксана відмовилася з об'єктивних причин, й її попросили назвати достойну з її точки зору іншу кандидатуру. Тоді Оксана Глєбушкіна звернулася за допомогою до своїх друзів у Фейсбуці. Активісти відразу запропонували їй кілька кандидатур. 
Насправді це є цікавим експериментом відкритості.

Ось такий текст сьогодні залишила на своїй сторінці Оксана Глєбушкіна: "Тут неочікувана пропозиція надійшла від команди новообраного Президента, що займається підбором персоналу на керівні державні посади - запропонували мені подати документи на посаду голови Херсонської ОДА. Подати сьогодні.

В мене багато причин, зокрема й ідеологічних, за яких я на 99% впевнена, що не подам документи і буду продовжувати займатись тою діяльністю, яку здійснюю зараз разом із командою чудових людей в ГО "Громадський центр "Нова генерація"

Але в мене й рекомендації питали. І тут питання хочу вам задати, колеги з Херсону та Херсонської області. Хто саме той чи саме та, хто може прийняти цей виклик в тих умовах, що є?"


Пізніше Оксана написала: "Колеги, дякую за слова підтримки кожному і кожній, хто написав. Питання для мене вже закрите. Працюємо далі і робимо свою роботу якісно і чесно. Я бачу свій вклад в розвиток країни, регіону і громади саме в тому статусі, який маю зараз. І головне - я вірю в те, що роблю".

Процитуємо кілька дописів
Депутат Херсонської міської ради Михайло Линецький написав: "Пані Оксано! Запросіть до співпраці Івана Лопушинського і Олега Половцева. Перший - «Енциклопедія» Законодавства і знає майже всіх місцевих керівників за останні десятиліття. Другий має креативні підходи до формування команд і кілька успішних, вже реалізованих, проектів".

Журналіст Оксана Казакова так прокоментувала: "Це несподівана відкритість з боку команди нового Президента. Вражена, але побачимо. З одного боку, хочется сказати: треба спробувати, бо ви достойна кандидатка, а з іншого - є певні побоювання, що в такий спосіб вас використовують, щоб лише продемонструвати відкритість".

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica