незалежний спостерігач

Ібрагім Сулейманов про Крим, Херсон та історичну пам’ять

Кілька місяців тому, ми в нашій редакції зустрілися із паном Ібрагімом Сулеймановим. Результатом зустрічі стало інтерв’ю: Ібрагім Сулейменов: в Україні завершується підготовка унікального календаря пам'ятник дат кримськотатарського народу.
Сьогодні ми продовжили розмову на актуальні теми Великої Війни, долі Криму та кримських татар, Херсонщини та історії.
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » Андрій Дмитрієв переміг на партійному праймеріз у "Самопомочі' від Півдня України

Андрій Дмитрієв переміг на партійному праймеріз у "Самопомочі' від Півдня України

Голова Херсонської обласної організації об'єднання "Самопоміч" Андрій Дмитрієв переміг від південного регіону партійний праймеріз й увійде до партійного списку на дострокових виборів народних депутатів.

Про це повідомили на партійній сторінці "Самопомічі".

Він став першим серед інших представників південного макрорегіону і представлятиме Херсонщину у партійному списку на виборах до Верховної Ради. 
Андрій Дмитрієв входить серед інших лідерів обласних організацій до першої п'ятірки так званого "робочого списку регіональних партійних лідерів". Також є ще й список кращих народних депутатів з тринадцяти осіб. Й буде ще третій робочий список - з лідерів громадської думки. З цих трьох списків й буде складатися загальний виборчий список партії.

В Україні оголосили дострокові вибори народних депутатів. Зараз розпочався процес висування кандидатів.
Голосування відбудеться 21 липня 2019 р.

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica