незалежний спостерігач

Ібрагім Сулейманов про Крим, Херсон та історичну пам’ять

Кілька місяців тому, ми в нашій редакції зустрілися із паном Ібрагімом Сулеймановим. Результатом зустрічі стало інтерв’ю: Ібрагім Сулейменов: в Україні завершується підготовка унікального календаря пам'ятник дат кримськотатарського народу.
Сьогодні ми продовжили розмову на актуальні теми Великої Війни, долі Криму та кримських татар, Херсонщини та історії.
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » Юрій Гусєв пообіцяв керівникам всіх партійних осередків підтримати їхні ініціативи, які направлені на покращення

Юрій Гусєв пообіцяв керівникам всіх партійних осередків підтримати їхні ініціативи, які направлені на покращення

Новопризначений голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв в рамках знайомства із проблемами області провів зустріч із керіниками обласних партійних осередків та пообіцяв підтримку їхнім ініціативам, якщо ці ініціативи будуть направлені на підвищення рівня життя людей. Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

«Сподіваюсь, що ми разом будемо працювати над покращенням соціально-економічної ситуації в області, не зважаючи на різні політичні вподобання. Керівництво облдержадміністрації готове підтримувати всі ініціативи, спрямовані на підвищення рівня життя людей», – окреслив власну позицію Юрій Гусєв. 

У ході зустрічі присутні обговорили нагальні проблеми, які потребують негайного вирішення. Вели мову про покращення здійснення транспортних пасажирських перевезень, визначення заходів щодо припинення незаконної вирубки лісу, утилізації сміття, рейдерських захоплень сільськогосподарських угідь тощо.

Окремо було зазначено, що у першу чергу, слід звернути увагу на два напрямки, які є основними джерелами надходження податків до обласного бюджету: сільське господарство і туристична галузь, а саме, боротьбу з тіньовим бізнесом.

Учасники зібрання порушили питання налагодження співпраці з правоохоронними органами, адже без їх втручання міська й обласна влада не мають повноважень здійснювати будь-які дії. 

Голови обласних осередків політичних партій одностайно зазначили, що райони Херсонщини, де була реалізована реформа децентралізації, успішно долають прояви незаконної підприємницької діяльності, розвивають власні території та покращують інфраструктуру.

«Багато чого можна зробити для області без політичних прапорів. Тому потрібно виробити формат сталої конструктивної співпраці задля реалізації дій, які суспільство хоче бачити від влади і відчувати покращення», –підсумував Юрій Гусєв.

Керівники обласних осередків політичних партій вкрай зацікавлені у співпраці й вважають, що необхідний постійний двосторонній зв'язок між обласною владою та ними. Потрібно регулярно проводити спільні зустрічі, аби сумісно розробляти шляхи розвитку Херсонської області - повідомляє офіційний сайт облдержадміністрації
Зазначимо, що у повідомленні не сказано, які партійні лідери були запрошені, який принцип відбору на зустріч запропоновано. На фото можна побачити, що на зустрічі були півтора десятка партійних представників таких осередків, як Опозиційна платформа "За життя", УКРОП, "Європейська солідарність", "Громадянська позиція", Радикальна партія Олега Ляшка, Аграрна партія, Партія Зелених України, деяких інших. 

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica