незалежний спостерігач

Херсон зібрав Форум громадських організацій в день спонтанності

16 березня в Херсоні відбувся Форум громадських організацій, в день, коли «Все, що ти робиш – правильно!» Також в цей день відзначають День без селфі, День спонтанності, День свободи інформації  і День кольорових олівців. Також в цей день у 2014 році відбувся незаконний референдум у Криму, організований російськими окупантами, а в 2022 році в цей день росія скинула надпотужну бомбу на Драматичний театр у центрі Маріуполя. Знаменитий видався деньок! 
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Культура » "Легенди Херсонщини": є час подати свої оповідання та отримати приз

"Легенди Херсонщини": є час подати свої оповідання та отримати приз

Легенди Херсонщини
Ми чекаємо на ваші роботи у краєзнавчому конкурсі #ЛегендиХерсонщини, так як дедлайн конкурсу подовжено до 1 червня!
Саме ви можете стати переможцем та отримати грошові винагороди або цікаві подарунки від нашого Фонду, партнерів та меценатів! Вікових та жодних інших обмежень немає!
Ми вже готуємося до нагородження, а члени журі вже читають надіслані твори, адже на сьогоднішній день їх вже втричі більше, ніж минулого року.
Нагадаємо, що "Легенди Херсонщини" є літературно-краєзнавчою акцією, яка проводиться під егідою управління культури Херсонської облдержадміністрації та управління освіти, науки та молоді Херсонської облдержадміністрації
 Легенди Херсонщини 
Мета акції: сприяти національно-патріотичному вихованню учнів шляхом підвищення їх поінформованості про рідний край, його історичну та культурну спадщину та на підтримку творчо обдарованої молоді.
Творчі роботи від учасників акції приймаються до 1 червня 2017 року на адресу:2017.konkurs@gmail.com
Підведення підсумків та відзначення найактивніших учасників — переможців творчого конкурсу легенд рідного краю — заплановані на червень 2017 року.
На переможців старших за 18 років чекатимуть грошові винагороди від Благодійного Фонду «Майбутнє Херсонщини», а саме:
1 місце — 1000 грн, 2 місце — 600 грн, 3 місце — 400 грн.
Для дітей, що посядуть призові місця, чекатимуть іменні стипендії від мецената. Їх діти будуть отримувати протягом 6 місяців, а саме:
1 місце — 3000 грн, 2 місце — 1800 грн, 3 місце — 1200 грн.
Окрім головних призів, буде ще багато Сюрпризів!
Запрошуємо талановиту й обдаровану юнь до участі. Дізнайтесь більше про свій таврійський край і створіть власну неповторну легенду!
Більше інформації та умови конкурсу можна отримати за посиланням
а також на офіційній сторінці засновників Благодійний Фонд "Майбутнє Херсонщини"













Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica