незалежний спостерігач

65% українців вважають нашу Перемогу дуже ймовірною, – результати соцдослідження


Українці вірять в в ЗСУ (63%), сім’ю, родичів та близьких (49%), щоденну працю (27%) та в Бога (21%). Віри у державу та у суспільство в українців менше - лише 12% і 8% відповідно. Ці результати показало опитування, яке було проведено на замовлення Національної платформи стійкості та згуртованості весною цього року.
Про ці та інші відомості йдеться в матеріалі, який ми оприлюднили на нашому сайті.
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Барабани радості або кілька слів про українське відродження

Я назавжди запам'ятав як на початку 90-х років на якусь херсонську філологічну конференцію прийшла із доповіддю талановита викладачка з української філології Херсонського державного університету Наталія Чухонцева з купою книжок. Й замість вступу почала ці ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » Завтра - змагання по кроссфіту

Завтра - змагання по кроссфіту

4 травня 2017 року о 11.00 на стадіоні «Кристал» відбудеться одне з самих видовищних змагань – Всеукраїнський турнір: Чемпіонат Сухопутних військ Збройних Сил України з функціонального багатоборства (кроссфіт).

Про це повідомляє Департамент з питань внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОДА.

Кроссфіт – це новий напрям фітнесу, спрямований на створення універсального спортсмена, який готовий до будь-яких навантажень. Основні вправи кроссфіту спрямовані на витривалість, м’язову силу, рівновагу, координацію і гнучкість. Все це – невід’ємна частина підготовки сучасного військовослужбовця. Цими вихідними свої вміння під час турніру будуть демонструвати 15 команд сухопутних військ з 8 областей України та 2 збірні команди АТО.


Організаторами заходу виступають: командування Сухопутних військ України, Федерація функціонального багатоборства України, Управління молоді та спорту Херсонської міської ради. Турнір відбуватиметься за підтримки голови Херсонської обласної адміністрації Андрія Гордєєва.


За словами організаторів, військовослужбовців очікують цікаві змагання, в яких відобразиться фізична підготовка військових, тож для глядачів це буде захоплююче видовище. Вхід - вільний.


Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica