незалежний спостерігач

Ібрагім Сулейманов про Крим, Херсон та історичну пам’ять

Кілька місяців тому, ми в нашій редакції зустрілися із паном Ібрагімом Сулеймановим. Результатом зустрічі стало інтерв’ю: Ібрагім Сулейменов: в Україні завершується підготовка унікального календаря пам'ятник дат кримськотатарського народу.
Сьогодні ми продовжили розмову на актуальні теми Великої Війни, долі Криму та кримських татар, Херсонщини та історії.
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » У Херсоні відбудеться майстер-клас для кіношників "Хвилина міста"

У Херсоні відбудеться майстер-клас для кіношників "Хвилина міста"

Кращі один-хвилинні фільми впливають на глядача так само, як будь-який великий фільм. Виклик зробити це протягом 60 секунд - не більш, і не менше. Будинки, площа, автомобілі, велосипеди, люди, гроші, порядок, хаос: місто являє собою організм, який живе двадцять чотири години на добу і змінюється щогодини. Навчись виявляти в сучасний спосіб відчуття від життя свого міста.

Ми запрошуємо молодих митців зробити один-хвилинне відео, де місто - головний актор.

Куратор Дмитро Тяжлов.

Дмитро Тяжлов є куратором документальної програми фестивалю американського кіно “Незалежність”, куратором лабораторії документального кіно для молодих митців Indie Lab, художнім керівником курсу операторської майстерності у Київському державному університеті театру, кіно і телебачення. Дмитро працює над кількома проектами документальних фільмів в якості режисера-оператора, пише мистецтвознавчу дисертацію з теорії зйомок документального кіно.

Для участі обов'язково потрібно заповнити анкету:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeM0JfZMSzygEaXbKQVqCpkYavMDUU8cZBbsyMd8m7_3caAgw/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

Кінцева дата реєстрації 03 липня 2017 року до 24:00, включно.

---------------------------------------------------------------------

Майстер-клас проходить в рамках фестивалю американського кіно "Незалежність", який вирушає у подорож містами України. Для того щоб більше людей мали можливість побачити найкращі фільми фестивалю, була започаткована ініціатива "Кінобус", під час якої будуть відбуватися покази фільмів та лекції в різних містах України. Цього року "Кінобус" завітає до Кривого Рогу, Запоріжжя, Херсону та Миколаїва. Ознайомитись з програмою кінофестивалю в Херсоні: https://www.facebook.com/events/1907092189548477/.

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica