незалежний спостерігач

Ібрагім Сулейманов про Крим, Херсон та історичну пам’ять

Кілька місяців тому, ми в нашій редакції зустрілися із паном Ібрагімом Сулеймановим. Результатом зустрічі стало інтерв’ю: Ібрагім Сулейменов: в Україні завершується підготовка унікального календаря пам'ятник дат кримськотатарського народу.
Сьогодні ми продовжили розмову на актуальні теми Великої Війни, долі Криму та кримських татар, Херсонщини та історії.
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » Грантова допомога на закупівлю обладнання для розвитку бізнесу (до 5000 Євро)

Грантова допомога на закупівлю обладнання для розвитку бізнесу (до 5000 Євро)

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках Проекту «Зміцнення самозабезпечення переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні» оголошує набір зацікавлених підприємців до участі у тренінгах з розширення власного бізнесу.
До подання заявок на участь у тренінгах запрошуються особи із числа внутрішньо переміщених осіб та членів місцевих громад, жінки та чоловіки, віком від 18 до 60 років, бізнес яких відповідає наступним критеріям:
1. Безперервна операційна діяльність протягом останніх двох років;
2. 100% право власності на бізнес у заявника;
3. Фізичне розташування в орендованому / власному виробничому чи офісному приміщенні протягом принаймні одного року, що має бути підтверджено відповідним договором оренди або актом на право власності на приміщення;
4. Категорії бізнесів: виробництво, сільське господарство, послуги (не включаючи послуги роздрібної та гуртової торгівлі);
5. Кількість офіційно працевлаштованих найманих працівників – не менше шести; трудові угоди мають бути заключенні не менш ніж за шість місяців до подання заявки на участь у програмі;
6. Річний валових дохід не менше ніж 1 500 000 гривень, що має бути підтверджено у податковій декларації за 2017 рік.
 
Розмір грантової допомоги у вигляді профільного обладнання у разі успішного захисту бізнес-планів – до 5 000 Евро.
В рамках програми допускається участь осіб, які стали бенефіціарами проектів МОМ не менш ніж за 24 місяці до подання заявки на участь у цій програмі.
Передбачається, що тренінги будуть проходити за регіональним принципом (по одному тренінгу у Західному, Центральному, Південному та Східному регіонах України).

Грантова  допомога на закупівлю обладнання для розвитку бізнесу  (до 2500 Євро)

Запрошуються зареєстровані діючі підприємці, які працюють  не менше 1 року на день подачі заявки з числа внутрішньо переміщених осіб віком 18-60 років на участь у проекті «Зміцнення самозабезпечення переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні», який здійснюється в Україні Міжнародною Організацією з Міграції (МОМ) за фінансової підтримки Федерального уряду Німеччини через німецький Банк Розвитку KfW. Виконавчим партнером у Херсонській області є ГО «Вектор розвитку».  

Для учасників, відібраних на конкурсній основі, проектом передбачено обов”язкова участь у  дводенному тренінгу  із мікропідприємництва. Після успішного проходження тренінгу, кожному учаснику буде надано експертну допомогу із написанням бізнес-плану.  У разі успішного захисту бізнес-плану перед комісією МОМ, учасники отримають гранти на розширення власної справи до €2,500.
Гранти не видаються готівкою, а полягають у закупівлі обладнання, інструментів, меблів тощо. У рамках проекту не фінансується оренда приміщень чи обладнання; купівля вживаного обладнання чи транспортних засобів; послуги (юридичні, зі створення реклами, інтернет-сайтів тощо); купівля тварин чи саджанців.

Для того, щоб долучитися до проекту, зверніться до представника ГО ХОТЦ «Вектор розвитку»:   Тел. +38(050)707 46 84, +38(068)203 01 92 Ольга Авраменко
+38(066)208 44 93 Інна Сергєєва
е-mail: khersonvektorrozvytku@gmail.com
https://www.facebook.com/vektorrozvutky

Відбір на участь у проекті відбувається на конкурсній основі з дотриманням рівності можливостей.
Більш детальна інформація про основні етапи проекту та вимоги, які висуваються до його учасників, опублікована на сайті Представництва МОМ в Україні: http://bit.ly/2l0aUGq

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica