незалежний спостерігач

Ібрагім Сулейманов про Крим, Херсон та історичну пам’ять

Кілька місяців тому, ми в нашій редакції зустрілися із паном Ібрагімом Сулеймановим. Результатом зустрічі стало інтерв’ю: Ібрагім Сулейменов: в Україні завершується підготовка унікального календаря пам'ятник дат кримськотатарського народу.
Сьогодні ми продовжили розмову на актуальні теми Великої Війни, долі Криму та кримських татар, Херсонщини та історії.
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Політика » Голова Херсонської ОДА Гордєєв у Генічеську агітував за Порошенка - Центр журналістських розслідувань

Голова Херсонської ОДА Гордєєв у Генічеську агітував за Порошенка - Центр журналістських розслідувань

 Андрій Гордєєв, фото IPC-Генічеськ 
Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв і вівторок, 5 березня, на зустрічі з мешканцями Генічеська агітував за президента Петра Порошенка. Разом з ним приїхали і народні депутати Олександр Співаковський та Сергій Хлань, які входять до фракції партії «Блок Петра Порошенка» - повідомив Центр журналістських розслідувань


Захід був анонсований як «зустріч голови Херсонської ОДА та народних депутатів із громадськістю Генічеська», передає Центр журналістських розслідувань.

На зустрічі йшлося, зокрема, про перебіг реформи освіти та медичної реформи в регіоні. Спікери, серед іншого, позитивно висловлювалися на адресу діючого президента України Петра Порошенка. Під час зустрічі представники громадськості могли ставити запитання до представників влади.
 

Фото: Медіа-центр «ІРС-Генічеськ»

Журналіст запитав Гордєєва, чому запрошені на зустріч нардепи представляють тільки одну політичну силу.

«Якщо хочете мене запитати, мою думку, і так далі, то я тут з 14-го року на межі з окупованим Кримом. Знаю, що і як, знаю, що зараз у державі відбувається. Якщо ви хочете поспекулювати на тему, хто захистить країну і надалі, я думаю, що тільки Порошенко. Як президент України та Верховний головнокомандуючий. Можете записати, що це моя агітація і подати на мене до суду», – зазначив голова обласної держадміністрації.

У свою чергу, народний депутат Олександр Співаковський, відповідаючи на запитання журналіста, запропонував не шукати «темну кішку у темній кімнаті, якщо її немає».
 
Народний депутат Олександр Співаковський Фото: Медіа-центр «ІРС-Генічеськ»

«Ніхто не казав ні про яку політичну силу, так і ніхто і не почув, хто яку політичну силу представляє. У даному випадку ми представляємо Україну і інтереси Херсонської області, як народні депутати-мажоритарники, тому що зацікавлені в одному: в розбудові людського капіталу. Ми не можемо вирішити це питання без вчителів. Журналісти – це гарно, але вчителі готують тих, хто після цього готує журналістів. Це головне. В центрі інтересів є дитина, є вчитель, і є закон, який ми ухвалювали», – наголосив нардеп.

 
Фото: Медіа-центр «ІРС-Генічеськ»

Після виступів представників влади присутнім запропонували подивитися концерт.

Нагадаємо:

    У 2014 році Андрій Гордєєв був обраний до Верховної Ради України від виборчого округу №183 Херсонської області, у парламенті увійшов до фракції партії «Блок Петра Порошенка».
    28 квітня 2016 року президент Порошенко указо №178/2016 призначив Гордєєва головою Херсонської обласної державної адміністрації.

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica