незалежний спостерігач

Громадськість – невід’ємна компонента національної стійкості


В Українському кризовому медіа-центрі відбувся Круглий стіл «Культура безпеки в умовах війни: як забезпечити стійкість суспільства та інституцій?». Головним завданням обговорення стало бажання допомогти українцям розібратися, як жити під час тривалої невизначеності
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Барабани радості або кілька слів про українське відродження

Я назавжди запам'ятав як на початку 90-х років на якусь херсонську філологічну конференцію прийшла із доповіддю талановита викладачка з української філології Херсонського державного університету Наталія Чухонцева з купою книжок. Й замість вступу почала ці ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » Оголошення: Пробне зовнівшне незалежне оцінювання

Оголошення: Пробне зовнівшне незалежне оцінювання

10 січня 2017 року розпочинається реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, яка триватиме до 31 січня 2017 року.

Тестові завдання пробного ЗНО відповідають програмам ЗНО, укладаються Українським центром оцінювання якості освіти і є максимально наближеними до тих, що будуть надані під час основного ЗНО.

Пробне ЗНО дає можливість: взяти участь у процедурі проведення ЗНО; психологічно адаптуватися до основної сесії ЗНО; ознайомитися з різними формами тестових завдань; розрахувати час роботи із тестовими зошитами; потренуватись у заповненні бланків відповідей; визначити власний рівень знань; скорегувати підготовку до ЗНО.

Учасники пробного ЗНО отримують: зошит(-ти) з тестовими завданнями пробного ЗНО; бланк(-ки) відповідей; інформаційні бюлетені, де подано схеми оцінювання завдань відкритої форми (власного висловлення), схеми нарахування тестових балів та інформація про механізм визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

Реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні в 2017 році, які проживають у Херсонській, Миколаївській областях, Автономній Республіці Крим та місті Севастополь, відбуватиметься на сайті Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти http://khersontest.org.ua

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проводиться на платній основі.

Кожен зареєстрований учасник може скласти тести не більше ніж із двох предметів за вибором згідно графіка проведення пробного ЗНО:

1 квітня – з української мови і літератури;

8 квітня – з математики, історії України, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, іспанської, французької, російської мов.

Особливістю пробного ЗНО 2017 року є створення спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання», до якого учасники ЗНО повинні будуть ввести відповіді, використовуючи власні бланки відповідей тієї чи іншої сертифікаційної роботи: з 01 до 05 квітня – з української мови; з 08 до 10 квітня - з математики, історії України, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, іспанської, французької, російської мов.

Оприлюднення результатів правильних відповідей до завдань пробного ЗНО з української мови відбудеться 06 квітня, з інших предметів – 11 квітня 2017 року. Оголошення результатів пробного ЗНО відбудеться 08 квітня, з інших предметів – 14 квітня 2017 року.

Довідкова інформація: на сайті Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти  - http://khersontest.org.ua або за телефонами (0552) 46-00-62, 46-05-80



Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica