незалежний спостерігач

Херсон зібрав Форум громадських організацій в день спонтанності

16 березня в Херсоні відбувся Форум громадських організацій, в день, коли «Все, що ти робиш – правильно!» Також в цей день відзначають День без селфі, День спонтанності, День свободи інформації  і День кольорових олівців. Також в цей день у 2014 році відбувся незаконний референдум у Криму, організований російськими окупантами, а в 2022 році в цей день росія скинула надпотужну бомбу на Драматичний театр у центрі Маріуполя. Знаменитий видався деньок! 
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » Національний корпус підтримав зоозахисників - Заява

Національний корпус підтримав зоозахисників - Заява

Вчора представники Національного корпусу у Херсоні підтримали акцію зоозахисників проти знищення бездомних тварин. Вони вийшли на пікет біля Херсонської міської ради та оприлюднили на своїй сторінці у Фейсбуці власну заяву. Друкуємо її текст.
Національний корпус у Херсоні підтримав акцію зоозахисників 26 вересня 2018 року 
Сьогодні, ми, активісти Національного корпусу, підтримали зоозахисну акцію виступаючи проти масового вбивства тварин. Все почалось з легенди про МАШТАБНУ АФРИКАНСЬКУ ЧУМУ СВИНЕЙ НА ХЕРСОНЩИНІ причиною якої виявилась мережа м'ясних магазинів головного ветлікаря Марини Малахової. Багатьом підприємствам було заборонено продавати м'ясні вироби, а дозвіл отримали лише обрані. У вихор цієї корупції незрозумілим чином потрапили вуличні собаки та кішки! Марина Малахова вирішила знищувати тварин безхатченків посилаючись на те, що вони переносники чуми. А як же мухи, гризуни, птахи??? І як міські вуличні тварини могли контактувати з тваринами з ферм? Окрім безхатченків по місту бігає багато домашніх тварин, а як же їх відрізняти??? І взагалі кожна тварина має правно на існування! Те, що в неї немає будинку це вина невідповідальних людей, людей які не відповідають за тих кого прихистили! Ми, Національний корпус, проти таких дій! Треба шукати гуманний спосіб розв'язання проблеми! Хворі люди також переносять заразу, так, що тепер усипляти людей??? Ми не залишимо це так! НІ ЗНИЩЕННЮ НАШИХ МЕНШИХ БРАТІВ!!!
Національний корпус у Херсоні підтримав акцію зоозахисників 26 вересня 2018 року 

Нагадаємо, що 26 вересня представники зоозахисних організацій пікетували Херсонську міську ради із протестом проти планів нібито знищення бездомних тварин під приводом боротьби із африканською чумою. Про це ми писали вчора.

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica