незалежний спостерігач

Херсон зібрав Форум громадських організацій в день спонтанності

16 березня в Херсоні відбувся Форум громадських організацій, в день, коли «Все, що ти робиш – правильно!» Також в цей день відзначають День без селфі, День спонтанності, День свободи інформації  і День кольорових олівців. Також в цей день у 2014 році відбувся незаконний референдум у Криму, організований російськими окупантами, а в 2022 році в цей день росія скинула надпотужну бомбу на Драматичний театр у центрі Маріуполя. Знаменитий видався деньок! 
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » Вже завтра нова серія семінарів по Бюджету участі Херсону. Реєструйтеся

Вже завтра нова серія семінарів по Бюджету участі Херсону. Реєструйтеся

14, 15 та 16 травня відбудуться три семінари по написанню заявок на конкурс Бюджету участі. Зареєструватися можна за посиланням. 
Бюджет участі - це фінансування громадських ініціатив за кошти міського бюджету. Вперше запроваджено у минулому році для представників громадськості. Зараз триває етап подання заявок, тому поспішайте взяти участь у семінарах, щоб правильно оформити заявку. Участь у семінарах безкоштовна.


На сторінці "Бюджету участі Херсон" оприлюднено інформаційне повідомлення: "Хочеш подати правильну заявку на Громадський бюджет-2019 та реалізувати її в Херсоні, але не знаєш як?

 Спеціально для тебе, тренінг-семінари «Як подати свій проект до Громадського бюджету?» від громадської організації "Глобальний погляд" По одному на кожний з районів міста.

Стрімів, записів та презентацій на пошту не буде, тому отримати нові знання ти зможешь лише офлайн! Приходь вже цього тижня за такими адресами:

14.05.19, вівторок
Суворовський райвиконком, площа Свободи, 1.
14:30
️Форма для реєстрації: https://bit.ly/2E4FgSt

15.05.19, середа
Корабельний райвиконком, вулиця Суворова, 29
13:00
️Форма для реєстрації: https://forms.gle/cdeE2fMgZzCYNuQ49

16.05.19, четвер
Дніпровський райвиконком, вулиця Перекопська, 166
13:00
️Форма для реєстрації: https://forms.gle/DoV8gmyats2FW214A

Тривалість тренінгу-семінару - 4 год.

️Тренери:
Людмили Абсава, голова правління ГО «Глобальний погляд», проектний менеджер;
Людмила Кузьменко, фінансовий директор ГО «Глобальний погляд», проектний менеджер.

️Попередня реєстрація за посиланням - обов'язково️️
Кількість учасників обмежена.

Готуй питання, які тебе найбільше хвилюють, розберемося разом!

️Детальніше про громадський бюджет:
https://bit.ly/2HnhOAX
*Інформаційна та промоційна кампанія громадського бюджету міста Херсона на 2019 рік проводиться громадською організацією ІРЦ Правовий простір, громадською організацією Глобальний погляд, благодійною організацією Фонд милосердя та здоров’я та Газета "Вгору" за підтримки Херсонська Міська рада.

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica