незалежний спостерігач

Херсон зібрав Форум громадських організацій в день спонтанності

16 березня в Херсоні відбувся Форум громадських організацій, в день, коли «Все, що ти робиш – правильно!» Також в цей день відзначають День без селфі, День спонтанності, День свободи інформації  і День кольорових олівців. Також в цей день у 2014 році відбувся незаконний референдум у Криму, організований російськими окупантами, а в 2022 році в цей день росія скинула надпотужну бомбу на Драматичний театр у центрі Маріуполя. Знаменитий видався деньок! 
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Політика » На Херсонщині є біг-борди дванадцяти ймовірних кандидатів на посаду Президента

На Херсонщині є біг-борди дванадцяти ймовірних кандидатів на посаду Президента

 
Спостерігачі громадянської мережі "Опора" зафіксували на Херсонщині агітаційні біг-борди дванадцяти ймовірних кандидатів в Президенти. Найбільш кількість ймовірних кандидатів - одинадцять - розмістила свої біг-борди у Херсоні. Найменше агітують бордами у Чаплинці.

Протягом осені в Херсоні спостерігачі ОПОРИ зафіксували білборди одинадцяти ймовірних майбутніх кандидатів на президентські вибори:  Петра Порошенка (БПП “Солідарність”), Юлії Тимошенко (ВО “Батьківщина), Анатолія Гриценка (“Громадянська позиція”), Андрія Садового (“Самопоміч”), Сергія Тарути (“Основа”), Вадима Новинського (“Партія миру”), Олега Ляшка (“Радикальна партія”),  Арсенія Яценюка (“Народний фронт”), Євгенія Мураєва (“Наші люди”), Ігоря Шевченка (УКРОП), Володимира Зеленського )"Слуга народу") - повідомляє прес-служба цієї організації.

У Новій Каховці спостерігачі ОПОРИ зафіксували зовнішню рекламу п’яти потенційних кандидатів в Президенти: Петра Порошенка, Юлії Тимошенко, Олександра Вілкула, Сергія Тарути, Євгенія Мураєва.

У Бериславі розміщені білборди трьох майбутніх кандидатів на президентські вибори: Юлії Тимошенко, Андрія Садового, Євгенія Мураєва.

У Каланчаку спостерігачі ОПОРИ зафіксували зовнішню рекламу Андрія Садового, Анатолія Гриценка, Олександра Вілкула. Нагадаємо, що наприкінці листопада борд останнього облили фарбою.

А в Чаплинці свій білборд розмістив тільки Олександр Вілкул.

Центральна виборча Комісія нещодавно закликала усіх суб’єктів виборчих перегонів утриматися від дочасної агітації та неухильно дотримуватися загальновизнаних міжнародних стандартів проведення виборів і створити умови для проведення дійсно змагального процесу.

«...Така практика як дочасна агітація може призвести до порушення принципу рівності. Разом з тим, подібні факти не залишаються поза увагою громадянського суспільства та міжнародних партнерів України. Тому можуть негативно вплинути на формування оцінки майбутнього виборчого процесу в цілому»,– йдеться в заяві ЦВК.

Виборча кампанія офіційно розпочнеться 31 грудня, але кандидати на посаду Президента України мають права починати агітацію лише наступного дня після дня своєї офіційної реєстрації Центральною виборчою комісією і закінчиться о 24 годині останньої п’ятниці перед днем виборів.












 
 

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica