незалежний спостерігач

Херсон зібрав Форум громадських організацій в день спонтанності

16 березня в Херсоні відбувся Форум громадських організацій, в день, коли «Все, що ти робиш – правильно!» Також в цей день відзначають День без селфі, День спонтанності, День свободи інформації  і День кольорових олівців. Також в цей день у 2014 році відбувся незаконний референдум у Криму, організований російськими окупантами, а в 2022 році в цей день росія скинула надпотужну бомбу на Драматичний театр у центрі Маріуполя. Знаменитий видався деньок! 
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » Геннадій Лагута знайомиться із громадами області. На черзі - Херсонський район

Геннадій Лагута знайомиться із громадами області. На черзі - Херсонський район

Голова  облдержадміністрації Геннадій Лагута продовжує робочі поїздки районами області. Сьогодні очільник Херсонщини разом із головою обласної ради Олександром Самойленком відвідали Херсонський район, де поспілкувалися із керівниками Білозерської, Дар’ївської, Музиківської, Станіславської та Чорнобаївської  територіальних громад, - Управління внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОДА.

Геннадій Лагута зазначив, пріоритетним завданням у роботі є налагодження механізмів взаємодії між обласною владою та всіма громадами. Саме з такою метою він продовжує їздити містами, селищами і селами Херсонщини:

«З перших днів перебування на посаді голови облдержадміністрації я озвучив головні напрямки своєї роботи, які орієнтовані на створення комфортних умов для жителів нашої області. Але зробити це буде набагато швидше і результативніше, коли ми будемо співпрацювати, як одна команда. Я завжди готовий почути кожного, аби вчасно реагувати на всі проблеми і оперативно їх вирішувати. Обласна державна адміністрація завжди готова допомагати територіальним громадам. Від цього залежить успіх та майбутнє всієї області».

Зокрема, під час зустрічі із головами тергромад говорили про розвиток не лише певної громади, а й області в цілому: реконструкція аеропорту, відновлення водопостачання, ремонти доріг, освітні та медичні питання.

Голова обласної адміністрації пообіцяв, що буде шукати шляхи вирішення питання введення в експлуатацію Білозерської амбулаторії, на відкриття якої чекають близько 20 тис. людей. 


Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica