незалежний спостерігач

Громадськість – невід’ємна компонента національної стійкості


В Українському кризовому медіа-центрі відбувся Круглий стіл «Культура безпеки в умовах війни: як забезпечити стійкість суспільства та інституцій?». Головним завданням обговорення стало бажання допомогти українцям розібратися, як жити під час тривалої невизначеності
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Барабани радості або кілька слів про українське відродження

Я назавжди запам'ятав як на початку 90-х років на якусь херсонську філологічну конференцію прийшла із доповіддю талановита викладачка з української філології Херсонського державного університету Наталія Чухонцева з купою книжок. Й замість вступу почала ці ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Політика » Депутати від ВО "Свобода" повідомили про свій звіт перед виборцями

Депутати від ВО "Свобода" повідомили про свій звіт перед виборцями

Звіт депутатів ВО  
Сьогодні, 24 грудня, в конференц-залі готелю "Оптіма" відбувся депутатський звіт фракції політичної партії ВО "Свобода" у Херсонській міській раді. Про це було повідомлено на офіційній сторінці Херсонської обласної організації ВО "Свободи" у Фейсбуці.

Цитуємо повідомлення: "Під час звіту голова фракції Іван Горланов розповів про загальну позицію та діяльність фракції у міській раді.

Зокрема він наголосив, що свободівці мають найбільшу відвідуваність сесій. Лише на двох сесіях по поважних причинах фракція була не в повному складі. Депутати Віталій Урбанський, Євген Матковський та Олександр Ложичев розповіли про здобутки у відстоюванні проблем херсонців по напрямкам діяльності у комісіях та на округах.

В підсумку відбулася жива та природня дискусія місцян, які делегували свободівцям представляти свої інтереси та відстоювати свої проблеми у міській раді".

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica