незалежний спостерігач

Херсон зібрав Форум громадських організацій в день спонтанності

16 березня в Херсоні відбувся Форум громадських організацій, в день, коли «Все, що ти робиш – правильно!» Також в цей день відзначають День без селфі, День спонтанності, День свободи інформації  і День кольорових олівців. Також в цей день у 2014 році відбувся незаконний референдум у Криму, організований російськими окупантами, а в 2022 році в цей день росія скинула надпотужну бомбу на Драматичний театр у центрі Маріуполя. Знаменитий видався деньок! 
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Політика » Європейську Солідарність на Херсонщині очолив Сергій Хлань

Європейську Солідарність на Херсонщині очолив Сергій Хлань

конференція Херсонської БПП обрала нову раду організації. Листопад 2019 р.
Делегати обласної конференції Херсонської територіальної організації Блоку Петра Порошенка "Солідарність" обрали новий склад ради свого осередку та дізналися про нового керівника організації - повідомляє офіційний сайт парторганізації.
Виконуючим обов'язки голови став екс-народний депутат Сергій Хлань.

Як повідомляється на сайті, делегати від районних і міських організацій Партії заслухали звітну доповідь про роботу керівних органів територіальної організації, підтримали рішення про перейменування Партії у «Європейську Солідарність»  та ухвалили і новий склад ради територіальної організації Партії.
До ради організації увійшли: Хлань Сергій Володимирович, Шуригін Олексій Володимирович, Калініченко В’ячеслав Володимирович, Гавренкова Вікторія Володимирівна, Перетятько Віталій Валерійович, Салтиков Валерій Миколайович, Чурсін Димитрій Іванович.

Також учасникам конференції довели рішення ХІІ З’їзду Політичної Партії «Європейська Солідарність» щодо призначення виконуючим обов’язки Голови Херсонської територіальної організації Партії Хланя Сергія Володимировича.

Наша довідка Обласну організацію Блоку Петра Порошенка "Солідарність" очолювала секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко. На позачергових виборах 2014 року за партію проголосувало 22,26% виборців області (отримала 76 889 голосів).
Наступного року, на місцевих виборах 2015 року Блок отримав більше двохсот депутатських мандатів за підсумками партійного голосування до обласної, міських та районних рад області. В більшості рад вони отримали від 17 до 30% депутатських місць.
На позачергових виборах народних депутатів у липні 2019 року Блок Петра Порошенка "Солідарність", який на той час провів свій ребрендінг та перетворився на "Європейську Солідарність", отримав лише 6% виборців. За нього проголосувало по всій області 21641 виборців.

Сергій Володимирович Хлань (нар. 29 червня 1972, м. Снігурівка, Миколаївська область) — український політик, народний депутат України (2014 - 2019 рр). Голова підкомітету з питань ціноутворення та розвитку зовнішньоекономічної діяльності в агропромисловому комплексі Комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин. Член партії «Блок Петра Порошенка». Обраний по 185 Каховському виборчому округу (Херсонська область).
У 1994 році закінчив Миколаївський педагогічний інститут за спеціальністю вчитель математики та фізики, у 2012 році — Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова за спеціальністю менеджмент організацій.
З 1993 по 2004 працював у середній школі № 57 м. Миколаїв вчителем математики. З 2000 року почав займатися підприємницькою діяльністю, заснував декілька агропідприємств, які у 2010 році об’єднав у агропромисловий комплекс «ЗлатоДар» з центром у Каховці, Херсонської області.

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica