незалежний спостерігач

Херсон зібрав Форум громадських організацій в день спонтанності

16 березня в Херсоні відбувся Форум громадських організацій, в день, коли «Все, що ти робиш – правильно!» Також в цей день відзначають День без селфі, День спонтанності, День свободи інформації  і День кольорових олівців. Також в цей день у 2014 році відбувся незаконний референдум у Криму, організований російськими окупантами, а в 2022 році в цей день росія скинула надпотужну бомбу на Драматичний театр у центрі Маріуполя. Знаменитий видався деньок! 
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Політика » В місцевих осередках Аграрної партії - зміна керівників

В місцевих осередках Аграрної партії - зміна керівників

Кількість членів Аграрної партії в області збільшується

Наприкінці березня в місцевих осередках Аграрної партії України розпочалися заміни керівників. Так, в Білозерській та Скадовській районних організаціях обрані нові люди. Кампанія звітно-виборчих конференцій продовжується.

Білозерська районна партійна організація одноголосно обрала нового голову та керівні органи. Головою районної організації став Іван Вдовиченко, 1984 року народження.
До цього Іван Володимирович невдало балотувався на минулорічних виборах до Білозерської ОТГ, пізніше очолив первинний осередок цієї партії в селі Дніпровське. За офіційними даними тимчасово не працює

Збори Аграрної партії в Білозерському районі 

Дякуючи делегатам конференції та запрошеним, новопризначений очільник зазначив, що перед ним стоїть важливе завдання – розбудувати районну організацію, збільшити у рази кількість первинних осередків та поповнити ряди партії новими членами.

«Попереду нашу районну команду очікує відповідальна робота, адже маємо чітко сформульовані цілі та завдання, які мають бути виконані. Будемо працювати за принципом: обіцяли – зробили. Адже люди бажають бачити реальні результати діяльності партії та відчувати, що ми працюємо для людей», - наголосив Іван Вдовиченко, додав, що він цінує надану довіру однопартійців та зробить усе, щоб її виправдати.

Привітав новий керівний склад голова Херсонської обласної організації Аграрної партії Микола Халупенко. Підтримав нових активістів й Герой України, двічі Герой Соціалістичної Праці Дмитро Моторний, який висловив впевненість, що спільними зусиллями, практичними діями партійних осередків і кожного партійця зокрема, ми матимемо гідні результати.

Збори Аграрної партії в Скадовському районі   
22 березня на Херсонщині відбулась звітно-виборна конференція Скадовської районної організації Аграрної партії. Новим головою делегати обрали підприємця Костянтина Ольшевського.

Звертаючись до делегатів та запрошених конференції Костянтин Ольшевський подякував всім за довіру та зазначив, що жителі Скадовського районну підтримують Аграрну партію, до команди приєднуються представники бізнесу, освіти, спорту, медицини, аграрії, активні та небайдужі люди.

Привітав з новопризначенням очільника районної організації – заступник голови Херсонської обласної партійної організації Аграрної партії Ігор Калінін.
 
Ігор Калінін 
У своєму виступі він також відзначив роботу всіх активістів, однодумців та вручив партійні квитки новим членам партії.

Крім того, у рамках заходу делегати прийняли рішення, в якому зазначено, що головними завданнями районної організації, кожного члена партії, є продовження роботи по забезпеченню виконання програми Аграрної партії.

Зазначимо, що за перший квартал 2018 року в області було створено 25 місцевих осередків Агарної партії. По темпам зростання партійних осередків в Херсонській області Аграрна партія є безумовним лідером. За цей період було офіційно зареєстровано усього 32 місцеві осередки, з них - 25 Аграрної партії.

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica