незалежний спостерігач

Херсон зібрав Форум громадських організацій в день спонтанності

16 березня в Херсоні відбувся Форум громадських організацій, в день, коли «Все, що ти робиш – правильно!» Також в цей день відзначають День без селфі, День спонтанності, День свободи інформації  і День кольорових олівців. Також в цей день у 2014 році відбувся незаконний референдум у Криму, організований російськими окупантами, а в 2022 році в цей день росія скинула надпотужну бомбу на Драматичний театр у центрі Маріуполя. Знаменитий видався деньок! 
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Невипадкове співпадіння. Окупанти готують мобілізацію херсонців

На тимчасово окупованій території Херсонської області у часі співпало дві події: Подія перша. Малозрозуміла для невійськових. Росіяни включили наші окуповані території до свого південного військового округу. Для довідки: Військовий округ в росії - це ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Суспільство » Друга хвиля відбору - Українська академія лідерства для молоді

Друга хвиля відбору - Українська академія лідерства для молоді

Українська Академія Лідерства (УАЛ) анонсує 2-гу хвилю відбору студентів на 2017-2018 рік. Найбільшим потенціалом і шансом України є наша молодь:покоління вільних людей, покоління, яке мислить, прагне, творить і готове брати на себе відповідальність. Наше завдання– відібрати молодих людей з високим потенціалом до лідерства і дати найкращу підготовку, інструменти для розвитку, які дозволять розкрити себе, обрати свій шлях та змінювати разом на краще Україну та навколішній світ.
УАЛ  — це унікальний майданчик, що гуртує навколо себе саме таких молодих людей, програма особистісного та суспільного розвитку, головним елементом якої є 10-місячний курс розвитку особистості та лідерства для випускників середніх шкіл. Програма побудована на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку на основі цінностей Академії. Тривалість програми - 10 місяців (вересень 2017 - червень 2018). Складовими програми є постійний саморозвиток, робота в команді, поглиблене навчання, волонтерство, дослідження України та світу. Також, програму Академії буде доповнено курсом з основ підприємництва.
Під час навчання студенти проживають на базі одного з п'яти осередків Української Академії Лідерства - у Харкові, Полтаві, Львові, Миколаєві або Києві. Вони навчаються з провідними викладачами та постійно працюють із менторами Української Академії Лідерства, які підтримують студентів у їх розвитку. Один день на тиждень студенти присвячують волонтерській діяльності та втіленню проектів відповідно до інтересів. Разом здійснюють навчальні експедиції по Україні та закордон.
Навчання в Академії безкоштовне, існує лише вступний внесок у розмірі 2000грн. Решту витрат для студентів покриває інвестиційний фонд Western NIS Enterprise Fund, що створений урядом США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).
За словами керівника Української Академії Лідерства Романа Тичківського, в Україні протягом останніх двох років прокинулося нове покоління. Покоління, яке плекає довіру одне до одного, жертовність не лише на рівні сентименту, а й на рівні відповідальної та усвідомленої волі, щоб перетворити свою країну на простір свободи та гідності. Наша мета – зробити так, щоб цінності, навколо якиї ми об’єднуємося, ставали щоденними інструментами прийняття рішень. Ми хочемо, щоб українство ставало сильнішим, щоб ми приносили більше користі людству.
Студентами Академії можуть стати 16-18-ти річні випускники шкіл, коледжів, які прагнуть розкрити власний потенціал, розвиватись та змінювати на краще Україну та навколішній світ. Щоб стати студентом Академії, необхідно взяти участь у відбірковому етапі, заповнивши онлайн-анкету на сайті join.ual.org.ua до 20 липня.

Звертайтесь за більш детальною інформацією:
http://www.ual.org.ua/, join@ual.org.ua
+38 067 446 31 01 або facebook: @ualeadershipacademy

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica