незалежний спостерігач

Громадськість – невід’ємна компонента національної стійкості


В Українському кризовому медіа-центрі відбувся Круглий стіл «Культура безпеки в умовах війни: як забезпечити стійкість суспільства та інституцій?». Головним завданням обговорення стало бажання допомогти українцям розібратися, як жити під час тривалої невизначеності
Детальніше

Дементій Бєлий,
редактор "Політичної Херсонщини",
політолог

Барабани радості або кілька слів про українське відродження

Я назавжди запам'ятав як на початку 90-х років на якусь херсонську філологічну конференцію прийшла із доповіддю талановита викладачка з української філології Херсонського державного університету Наталія Чухонцева з купою книжок. Й замість вступу почала ці ...
Детальніше
Політична Херсонщина » Хроніка » Світлана Чепіга зняла із себе відповідальніcть за "голі танці" у Херсонській облдержадміністрації

Світлана Чепіга зняла із себе відповідальніcть за "голі танці" у Херсонській облдержадміністрації

Заступник голови Херсонської облдержадміністрації Світлана Чепіга, яка була звільнена за організацію скандального концерту групи "Степ" в сесійній залі облради, заявила, що не знала про виступ "Степу" й публічно попросила вибачення. 
Світлана Чепіга

Про це пані Світлана написала на своїй сторінці у Фейсбуці:

"Щиро дякую вам за підтримку, яку я отримала за останню добу!
Для мене це означає, що останні пів року свого життя я робила правильні і потрібні дії, які відчули на собі мешканці нашої області.

Для унеможливлення подальших маніпуляцій з приводу інциденту, який стався 6 березня, хочу залишити коментар…

Організацією святкових заходів до Міжнародного жіночого дня займалося управління культури, молоді та спорту, виступ гурту «Степ» було погоджено з апаратом ХОДА.
На жаль, програму заходу зі мною не погоджували, так як для мене це повинно було бути сюрпризом до жіночого дня, як і для інших жінок, яких запросили для привітання.

Але відповідальності з себе я не знімаю і щиро приношу свої вибачення за помилку моєї команди в організації заходу.

Рішення Голови ОДА поважаю.

До розпорядження Голови ОДА про моє звільнення, виконую свої обов’язки та функціонал покладений на мене в повному обсязі.

Працюємо далі…"


Більш детально про те, що трапилося, можна прочитати в матеріалі Юрій Гусєв жорстко відреагував на скандал під час святкування "Жіночого дня"

Наше відео

Про нас

"Политическая Херсонщина" создана в июне 2000 года коллективом единомышленников, активистов Комитета избирателей Украины. За годы работы, наш сайт неоднократно менял дизайн, но главным в нем оставалось желание честно освещать общественные, политические и культурные события нашей области, отображая все точки зрения, которые присутствуют в нашем обществе.

Связаться с нами можно по адресу:
Херсон, Приднепровский спуск, 1, оф. 8,
телефоны (0552) 34-44-26, (066) 100 8191 
E-mail: polit.kherson@gmail.com

Редактор сайта Дементий Белый

розроблено - photografica